yoga rejse indien
14 dages yoga rundrejse i Indien
3. - 17. Marts 2018

Yoga rundrejse i Indien

Rundrejser i indien - små grupper, store oplevelser

Yoga Lila og Into India bringer yogaen tilbage til sine indiske rødder. Vi rejser ad støvede landeveje i det nordlige Rajasthan og indkvarterer os på storslåede paladser.

Lila Cristine Lutz leder vores daglige praksis indenfor Yin og Kundalini yoga, som udgør det faste holdepunkt, mens vores rejseleder, med sikker hånd fører os gennem Indien.

Vi tager yogaen med os, og bruger den ro og styrke som den giver os, til at opleve landet. Vi bor majestætisk, men rejser simpelt. Vi har vores få ejendele og yogaen, og for vores fødder ligger Indien. Åbent og uimodståeligt.

Vi har god tid til at fordybe os både i vores yogapraksis og den indiske hverdag der omgiver os. Vi kombinerer på denne måde høj komfort med et direkte og autentisk møde med Indien.

Yogaen vi laver passer til alle, uanset niveau. Vores yogalærer vil differentiere intensiteten i yogasætene således at vi alle udfordres tilpas.

Castle Mandawa, Mandawa Rajastahn Indien
En familie foran deres hus i Varanasi i Indien
Indisk fort i Rajasthan

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få løbende information om vores rejser.

Lila Cristine Lutz Yogalærer, Kundalini

Mød vores yogalærer

Lila Cristine Lutz er uddannet Kundalini Yogalærer (KRI), og underviser i yoga så forskellige steder som New Zealand, Portugal, Sverige og Hellerup.

Læs mere...
En oksekærre i trafikken i Delhi

Mød vores rejseleder

Indien er et stort og forskelligartet land. Oplevelsen af det er individuel og altid følelsesfremkaldende. Derfor er det måske heller ikke for prætentiøst at kalde dette indlæg, Mit Indien.

Læs mere...